En blogg som samlar de bästa sidorna & tipsen!

Jag saknar utsikt hemma


skrivet den 19 maj av Admin, klockan:10:41

Undra om jag ska flytta igen? Just idag känner jag att jag saknar att sitta ute på en balkong och dricka en kopp kaffe och bara njuta av vädret men icke! Hur kan man köpa en lägenhet som saknar uteplats eller som i alla fall har en liten balkong! Kika runt på nätet lite och det finns så många vackra trädgårdsmöbler eller i mitt fall snygga möbler som passar på en balkong! Surfade runt på nätet lite och dessa föll mig helt i smaken!

Vit rotting fotölj med litet utebord.

Otroligt smidigt set i rotting med två fotöljer som skulle passa väldigt fint hemma hos mig! Säljs av Mellbygarden.se och de har återförsäljare i hela Sverige. De har ett ganska omfattande sortiment av rotting möbler, framförallt lite större grupper som passar alldeles ypperligt för en uteplats! Pricken över i:et blir ju såklart om man pryder sin uteplats med lite vackra växter och en kryddträdgård så man kan äta färska kryddor varje dag!

 

Smultron i en hängampel

Vem älskar inte färska bär? Perfekt att odla smultron i en hängampel och sedan äta dem när de är mogna för att skördas!

 

Örter i kruka

Färska kryddor sätter otrolig smak på all mat. Odla.nu har många tips om hur du planterar växter, kryddor och mycket annat. En sida som ger mycket inspiration för den trädgårdsintresserade!


Just nu värderat 3.0 av 10 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt